turn it up

4 dagar av ren äckel förkylning..
Nu börjar jag bli lite kontaktar ígen men låter fortfarande som en man undrar när detta ska gå över!


Bli ett kort inlägg nu eftersom att nästa lektion väntar

Jag är inte död

Jag lever, har bara ingen dator för tillfället för åskan tog den för 2 veckor sedan... så väntar på att den ska lagas och har funderingar på att köpa en egen laptop som jag kan ha när jag vill, det hade blivit mycket lättare.¨

Sitter nu i skolan trött och längtar efter min varma sköna säng! ingen har lockat mig som du som lasse sjunger och han har så rätt. ´

Jag uppdaterar nästa gång jag har en fungerande dator hemma.


Tjeena tjena

sitter vid marias laptop , vi ska strax cykla ner mot skene och sen vidare till borås för lite shopping och häng på viskan.

fick gå upp 7 imorse det var väldigt kämpigt det känns som att börja skolan med tidiga mornar inte är min grej alls efter kl 11 börjar jag fungera som en människa.


Idag sitter ingenting där det ska

Jag kunde inte skriva någor mer instämmande om hur denna dagen är.
allting bara krånglar hela tiden blir galen av sådant här.

Mina grannar är undebara.

Kräft och garnnfesten igår blev superlyckad, det var skit kul!!
sigge våran gamla lärare från habyskolan kom med, vi kom på hur mycket vi saknat honom. och fortfarande lika rolig var han. :)

Vi sjöng snappsvisor, badade i poolen och badtunnan, tog med deutschboi hem till vårat hus. tror han var livrädd för oss haha. maria sa det klockrenaste. M- do you know what dildo is? D- its the same word in every languges.. haha.

Det blir inget nordtälje för oss :( så jävla tråkigt hade sett fram emot detta enormt mycket, men vi har lite andra planer på g :)



sigge


goa gubbar

Kändisfeber

Igår såg jag två kändisar, salem såklart han var underbar och petra tungården från glamourama det är inte fy skam det. viskan häng blev det också och endel annat.
Imorgon är det min sista schemalagda jobb dag såå skönt man blir trött av att jobba från halv tio till halv sju varje dag.

På måndag åker jag och maria till stockholm!! eller till (lidköping?) 20 min från sthlm, vi stannar där i 3 dagar och njuter av allt. Längtar som bara den.

Ingen rolig uppdatering jag vet men har inte så mycket att skriva just nu, måste forsätta leta snappsvisor till imorgon då det blir ett hejdundrade party här uppe på kullen.



RSS 2.0