Man får lön för mödan.

Är helt slut faktiskt, har jobbat hela dagen och det har varit mer än fullt upp har haft 1000 saker att göra hela tiden hann inte ens äta lunch! men man ska inte klaga jag får bra pengar för det :)

Det verkar som om maria har det bra där nere i grekland, medans vi här hemma har ösregn men det är lite mysigt ändå tycker jag att ligga inne kolla på en bra film och höra regnet utanför och vara tacksam för att man ligger inne. haha

Jag ska snart tatuera mig med har jag tänkt mig, vet exakt vad jag ska tatuera en grej på foten till att börja med men avslöjar inte mer ni får se resultatet senare i höst :) sen vill jag ha en tatuering på handleden med men det har jag inte bestämt mig riktigt än vad det ska vara har lite olika alternativ.

Ikväll blir det lugnt för min del, ska jobba imorgon och söndag med. Någon som har några bra film tips?

Är det såhär det känns att vara lycklig? det är inga problem.

Har precis sett en film som väckte många tankar hos mig, väldigt många faktiskt kommer att gå runt och gräva i mitt huvud nu hela tiden för att se om jag kan komma på om det har hänt mig haha, men för att förstå se filmen själva den heter närkontakt och jag rekomenderar den STARKT!

inatt åkte maria till zakyntos kommer saknar henne så mycket denna veckan hon är borta, att inta prata på en vecka när man är van vid att prata hela tiden så känns det väldigt tomt. Längtar tills du kommer hem älskling! ett bevis på att världen är liten  min faster berättade idag att min trekusin hade åkt till grekland igår då säger jag att maria med gjort det och frågar vart, zakynthos säger hon då vid 4-5 inatt. precis vad maria gjorde alltspå åkte dom med samma plan och så, det är ganska sjukt ändå tycker jag , haha.

Nu får jag fortsätta att kolla på film, tittar på walk the line med therese och frerdrik och de skriker att jag ska komma nu så får väl göra detta.

Här kommer några bilder med sen i lördags.




Du är en kallblodig mördare.

Livet har tagit sig en sväng ner till helvetet och tillbaka igen, i helvetet har jag träffat människor som psykfall. Nu är jag tillbaka igen och någon har smittat mig med halsont, snuva och lite feber.

Igår var det livat här hemma, fick lite gäster och det slutade med att människor blev väldigt kalas, haha.
Idag ska grannarna ha ett hejdundrande släktkalas har dem varnat oss för är ditbjuden med så kanske går dit en sväng på kvällen eller så kommer maria till mig och ska ta hand om mig. hon ska serva mig med allt vad jag behöver, hihi.

Mer kvällar som denna tack!


Borås är inte min stad.

nu kan du få mig så lätt

Igår hade vi middag hemma hos amanda vi gjorse tacos och lyssnade på håkan hela kvällen och har fått en ny favorit låt håkan-nu kan du få mig så lätt. Vi sjöng singstar tills våra ögon ploppade ut och grannarna blev döva sen kollade vi på skräck film som var skit dålig! idag kte vi in till stan och gick runt och njööt av det underbara vädret och satt  parken och maria o veronica åt jordgubbar och jag tittade på, haha.

nu sitter jag och laddar upp inför en heldagsjobb imorgon i 9 timmar. Hoppas att det blir dåligt väder så att jag inte missar någon sol, hehe.

Lars winnerbäck, applåd!

Vi börjde köa vid 11. till insläppet 5 lämnade vi inte platsen en enda gång. Tack vare det att vi var tidiga fick vi nummer som gjorde att vi kom in först och det ledde till att vi fick stå längst fram under konserten.

Melissa horn spelade det var så vackert, hon var så bra och fin. många tummar upp!

sen lasse, jag gillade det verkligen. det var värt allt slit och all värk man hade i kroppen avslutingnen med fyverkerier var fantastisk och mäktig. det finns inga ord för den känslan man hade när man stod där. Imorse när v vaknade var vi lite ledsna för att alla som ska gå idag får göra det och inte vi.

Men vi åker till varberg sen istället, hoppas på en bra kväll!



Melissa horn


Lars winnerbäck.

Jag är en naturbegåvning.

Förlåt för dålig uppdatering! har haft lite att stå i så att datorn har inte varit min största prioritering.

Igår började väl inte så bra. steg upp vid 7 med tron att jag skulle ha körlektion vid 8 kommer dit visar det sig att jag blandat ihop allt och  att det var idag jag skulle ha det. det fanns inte mycket att göra åt saken så satte mig och gjorde lite teori på körskolan. efter en timme går jag och eftersom dom inte hade öppnat än och jag var där ensam låser sig dörren när man går så jag går och kommer en bit när jag kom och tänka på mobilen.. jag hade glömt kvar den där inne.. så jag fick snällt sitta och vänta tills de kom tillbaka och kunde låsa upp så jag kunde hämta min mobil.

sen följde jag med pappa in till borås för att köpa ny mobil och tiggde till mig lite kläder, det kan man inte få för mycket utav. sen spenderades kvällen med maria den bästa människan i världen!

jag är en väldigt bra bilförare?! det säger min körlärare iallafall. det trodde inte jag och inte ni andra heller vad jag vet fordon har aldrig varit min starka sida. Men jag får väl lite på vad hon säger och ta åt mig.

Nu laddar jag inför 3 kommande dagar som kommer betyda mycket.

ouups i did it again.

kommer att bli min sommarplåga just den meningen. råkade tappa min cykel idag på mitt ben så att det hände något konstigt med den. Skrapade upp det så blodet rann och nu smärtar det så jag är handikappad och hoppar runt på ett ben hemma. Känns väl sådär. När jag slår mig blir jag så arg med att jag känner för att slå någonting riiiktigt hårt! är det bara jag som känner så?

Igår hade vi det väldigt trevligt, vi fick en impuls att åka till borås och en kvart senare satt vi på bussen. snabba puckar minst sagt. vi var hemma 4 och gick upp halv 10 och  det var kämpigt må jag säga.

nu ska jag ta mig an att hoppa från datorn till mitt rum och ladda upp inför kvällens vm final genom att sova ett tag.

Puss till maria sabel.

boråsch

Idag åkte vi in till borås för att se elfsborgs träningsmatch efter mycket svettningar av stekande het sol hittade vi tillslut en skuggig plats på läktarn, tror att det räddade våran dag.
sen hälsade vi även på jesper på kjell o co och gick till viskan vårat favorit ställe och drack kaffe.

sen satt vi och latade oss i parken och hade det allmänt gött. tråkigt att behöva vara hemma så tidigt men ska upp och jobba tidigt imorgon vilket jag kom på igår som var en himla tur, hade kunnat bli vääldigt pinsamt annars.. haha

Blev även duschad i vatten när jag cyklade hem utav en man som tvättade bilen fråga mig inte varför men han tyckte väl att jag såg ut att behöva det.


välkommen till dagen då allt blev svart.

Hade min andra körlektion idag som var lite kaosartad men inte från min sida nej nej, dem byggde om i skene varav bilar blir lite galna och vill komma först förbi hindret. Vilket orsakade endel tutningar och arga människor och mitt i bland dom satt jag i en asplundsbil. men precis som förra gången kom vi båda tillbaka levande.

Jag håller på att fixa lite inför kvällen för ikväll bär det hem till min kära vän veronica för bad i hennes stora pool  och sen ska vi vara lite manliga och titta på fotboll och dricka öl. Det låter som en underbar kväll i mina öron.

Måste ge nelly ett stort +! beställde kläder därifrån i måndags och idag hade de kommit. Det gick väldigt snabbt vissa tar det en vecka eller mer att få kläderna ifrån vilket är VÄLDIGT störande.

Vill man bli fin får man lida pin.

Det stämmer verkligen, blev endel tårar i ögonen idag hos frissan det är inte direkt skönt att göra slingor i en hätta.. efter 3 timmar var jag färdig, det tog väldigt lång tid alltihop men klippte mig med men slingorna tog 2 timmar att göra, haha. Har man tjockt hår så har man.
Jag lovade ju att jag skulle komma med bilder så här kommer de, men saken är den att det inte blir samma färg på korten som i verkligheten. Så ni får ha förståelse för detta att det ser lite gul/guldigt ut.





det brukar bli ett lyckligt slut.

Både jag och körledaren lever, körde inte över någon inne på hedbo heller kanske inte hade gjort så mycket men ändå det känns skönt! Det gick bättre än vad jag hade väntat mig :) på onsdag kör vi igen!

Nu sitter jag och väntar på att maria ska komma vi ska äta rabareber paj, kolla på film och ha det gött!
Imorgon kl 10.00 ska jag infinna mig hs frissan för klippning och slingning blir spännande att se om det slutar i katastrof eller blir lyckat jag hoppas på det sistnämnda. 

återkommer med resultatet imorgon!


JAG SKA GIFTA MIG MED VIN DIESEL!


Från kylan in i värmen.

Du är bättre än du vet, du är större än du vet.




Standing right here where you left me.

Nu är jag hemma igen efter en helg hos min bästavän som innehållit mycket underbara saker.

I fredags hade maria ordnat överrasking åt alla tjejerna. vi åt mat och gjorde massa roliga lekar och sådant som hör till. I en lek stukade jag foten, klantig som vanligt. Så den svullnade upp rejält och jag fick order om att inte röra mig så jag blev sittandes resten av natten.

Igår när vi vaknade la vi oss direkt i poolen där vi tillbringade hela våran dag för att ta skydd från värmeböljan som var igår. Lite senare grillade vi, eller jag grillade börjar bli haj på det nu,haha. sen kom oskar och vi kollade på spanien-paraguay ritkigt spännande andra halvlek.



Tjejer, ni rockar!

Tommy has a gun.

Gådagen tycker jag blev riktigt lyckad, vi for till borås och satte os i parken sen gick vi till jesper och satt på hans takterass och förfestade, fick se erik grönwall på riktigt nära håll när han sjöng shout it. Vi gick till puls, mitt nya favortit ställe numera!
Synd bara att bussen hem gick tjugo i tolv..

Idag har jag och maria legat och solat i hennes pool och nu är jag hemma och fixar mig inför kvällen maria har förberett en överraskning, ska bli spännande att se vad det är.

Ska bo hos maria hela helgen nu, tills söndag då hennes föräldrar kommer hem igen.

RSS 2.0