Kör en årsresume

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, gick på krogen. och gjorde saker jag inte vågat förr.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror inte jag hade det och var det något har jag glömt av dom :)3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? en hund.
5. Vilka länder besökte du? inga faktisk.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? KÖRKORT. annars har det varit ett toppenår!7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? många.  
8. Vad var din största framgång 2010? Min ekonomi under ett tag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Både och, det är nästan vardag för mig.
11. Bästa köpet? en svart kofta.
12. Vad spenderade du mest pengar på? nagellack.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja alla i min närhet
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? just the way you are och dancing on my own  
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Ingenting alls.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? slösat pengar på mindre nödvändiga saker.
19. Blev du kär i år? Om jag blev.
20. Favoritprogram på TV?våra vänners liv
21. Bästa boken du läste? alla twilight böckerna.
22. Största musikaliska upptäckten? volbeat.
23. Något du önskade dig och fick? jag fick allt.
24. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Blev kidnappad av mina vänner och fick en överraskning :)
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inte ett smack!
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Vanlig.
28. Vad fick dig att må bra? Mina nära och kära.


sista dagen innan nytt år

Igår firarde vi maria i göteborg, hon fick ha ögonbindel på sig och vi ledde henne överallt det var en roligt syn! sen kollade vi på bio medgamind i 3d och åt god mat och strosade runt och sådant där.
Idag är det sista dagen på året nästa år har vi alla på känn att det kommer bli otroligt bra!!
om en stund åker jag till maria och förbereder allting för ikväll och sedan blir nästa destination sandra där kvällen spenderas. ser fram emot ikväll och vet att det kommer att bli toppen!

tre dagar kvar!

sitter forfarande och nyser, städade ur hela mitt nya rum innan för att flytta på gardeorber och datorn. ska måla de två väggarna i färgen mockagrädde. kommer att bli skit snyggt!
sen fick jag köpt ett par jättemysiga tofflor idag eller jag fick dom av pappa med kommentaren "nu slipper jag höra att du går runt och klagar på att det är så kallt på golvet hela tiden" stämmer nog ganska bra. fick inha¨ndlat de sista julklapparna till fredag med.

Nu ska vi åka ner och hämta upp robin och göra det roligaste som finns handla..


Bilder från jul

       

God jul

Idag är den stora dagen då, sitter mest och väntar på att någoting ska hända tycker det är ganska långsamt. vid 1 kommer therese och fredrik hit för att lämna och öppna paket. sen åker dom igen och vi åker till ami och firar jul. Första året vi firar jul utan tessan kommer att kännas tomt!

försöker komma underfund med vad jag ska ha på mig sen, man vill ju vara lite fin iallafall.



23

väldigt skönt det var imorse att kunna sova utan att bli väckt av en väckarklocka!
gjort det sista julkpappsinköpen det är inte så lätt att slå in julklappar ihop med en lillebror som inte alls gör så som man själv vill men efter mycket om och men och starka viljor hos oss båda ligger nu paketen fint inslagna under granen.
Tänkte förgylla dagen med att träna och skapa mer plats för julmaten imorgon. känns inte som julafton imorgon.
och vem har hittat på receptet till mintkyssar?! inget fungerar ju och det är absout INTE jag som gör fel.

tråkigt

Fick precis ett tråkigt telefon samtal av mamma, dolly dog imorse.. en hund som jag växt upp med som var min lilla hudnvalp när jag var liten. känns lite jobbigt.
får försöka tänka på annat för en stund.

ska köra sen så måste muntra upp mig och tur för mig att jag är hos maria som kan få mig glad igen utan att röra en fena! sen ska jag hämta upp en tårta, baka massa julgodis och klä granen. och göra de sista inköpen av julklappar med brorsan.

imorgon ska jag äntlïgen åka och köpa färg till mitt rum så ska fixa det nu undder lovet.

vi ska alla åt samma håll.

Händelserik kväll igår. Går inte att nämna allt men för två blev det polis och sjukhuset. Men jag hade roligt och det märks idag med dunkande huvudvärk som börjar släppa väldigt skönt nu :) fjärde advent idag då, varför känns det inte så? har ingen julkänsla alls för tillfället det kanske blir så när man växer upp och blir gammal och grå. Jag vill känna som när man var liten och trodde på tomten ska inpregnera min hjärna med julpropaganda.



Vi skiljs aldrig åt på den väg vi går

tisdags problem

Sitter just nu och gör ingenting, kul att ens handledare är på kurs och har glömt av mig. Hon jag skulle vart med idag jobbar bara till 12 och hon visste inte ens att jag skulle vara med henne idag. haha men får lite mer sysslor sen efter lunch :)
Satt och letade lite på hemsidan här och hittade gamla bilder från olika event i marks kommun hittade enbild från minga i mark för 2-3 år sedan, jag och maria var med med några andra och håller i paraplyer definitationen av bilden var "tjejer med paraply på g" haha.

Nu ska jag gå och äta och  hinna till glasögonaffären innan för att rätta till dem lite och byta fodral det är fö litet för mina glasögon.


13

Luciatåget i morse var väl inget att hurra för direkt såg inte ett smack vet inte vilka det var som var med. Snart är det jul känns helt konstigt att tiden gått så fort efter denna vecka slutar vi nästa tisdag. Sista apu veckan också känns tråkigt jag trivs så bra på där jag är vill inte alls sluta där. Får ta och skaffa jobb där helt enkelt dom gillar mig där har jag fått höra.
Fryser fortfarande sen igår tror jag, vaknade upp i ett iskallt rum imorse vilket inte var så skönt virade täcket runt mig och stod och huttra mot ett element.



Tre apor

Du kommer alltid att vara min hjälte.

Börjar äntligen få upp värmen efter att ha stått ute 4 timmar i kinna och samlat in pengar nämner inte hur mycket det blev, men kan ju säga att det inte var värt att frysa så länge för det. Mina tår var helt blå röda sen när jag tog av mig sockarna när jag kom hem haha.
Har gjort årets sneeadaste men snyggaste pepparkakshus tror jag ni kan tänka er hur det brukar se ut,  fick två souvenirer från det brännblåsor på fingrarna så när jag duschar får jag ha platspåsar på händerna annars svider det något fruktansvärt mycket!




You take me higher

Sena sejer och grappar, tratten och finkel har fått inspel på mig igen. Älskar den filmen, så rolig!
Idag är det en fredag som kommer bli härlig, hem till amanda och laga mat och sen kör vi hemma hos henne och ser vart natten tar oss helt enkelt.

I onsdags så var jag i ullared med mamma och pappa och då tvingade mamma mig att ta kort med morgan när hon fick syn på honom. det gick han gladerligen med på och börja tjata och det sista han sa var kag är fortfarande inte i ett förhållande och titta på mig haha.

Här är den vackra bilden.


Gullliiigt


Det gäller bara att hitta en roll


Visst är det härligt att vara vid liv

Efter en natt ute på puls vaknade vi upp hos amanda. Jag har blivit rejält sjuk vilket inte är speciellt jätteroligt. Så snart åker vi hem och då ska jag lägga mig i soffan och dricka massvis med te och bara vara. Kan vara så att förkylningen kan ha påverkats av två utgångar denna helgen.

och vart är min julkänsla? snön vräker ner ute och det är december månad, har inte köpt en enda julkpapp än måste få gjort det i veckan vet precis vad jag ska köpa :)

Jag och mina glajor


we rock the world

Min maria har blivit snyggast i stan!

skulle åkt till amanda igår kväll men gud ville verkligen inte att vi skulle åka bussarna gick inte som det ska och tåget var inställt så vi fick åka hem till maria och tillbringa natten där istället. Slå in julkpappar vi köpt under dagen. 
Min förkylning ligger inte på latsidan precis, den blir bara jobbigare och jobbigare hela tiden, hatar att ha ont i halsen.. Men lite glädjespirande ska åka och hämta mina glasögon idag! :) ska bli så skönt att få dom nu äntligen och bli lite människa igen. Sen ska jag åka hem till min man och spendera kvällen där.


RSS 2.0