Vi ska ut och göra byn

Efter helgen har jag lärt mig en sak, vill man vinna i bowling ska man inte dricka samtidigt. Då finns det inget bowlingklot som passar, det spelar ingen roll hur rakt och exakt i mitten man än siktar klotet hamlar i rännan lik förbannat. 
bara 4 dagar kvar till helgen, det gäller att hålla ut tills dess. En dröm är att det skulle vara lördag hela veckan.
men nu är det bara måndag men jag ska räkna timmar,minuter och sekunder tills det är dags igen.

Bäst i universum på att baka kladdkaka



Vid första kyssen var jag fast.

jag sa aaj.

Gillar fredagar mycket.
Hade fått brev idag från sjukhuset, har fått tiden för rötgningen av min tand hos käkspecialisten nu känns skönt att det börjar hända nu så att jag kan få den operationen avklarad snart.
Målade 20 kolteckningar i bilden idag, alla var lika fula och det gick inte se att det föreställde en människa alls, bra att ha ett yrke mindre att fundera över. Jag ska göra något ikväll jag aldrig trodde att jag skulle göra, kolla på toy story 3. Gillar inte de första 2 filmerna men vem vet kanske tycker om denna filmen

45 stycken, nu är det bara 55 kvar!


Mini flytt

Äntligen klart! har flyttat in i mitt nya rum idag, det tog hela dagen att fixa allt med att borra hål i väggar och dra sladdar igenom. Flytta plats på sängen och byråarna som stod här inne men blev super nöjd med resultatet! ska ta kort och lägga in här när allt är på sin plats. Det är fortfarande lite smågrejer kvar som ska göras.

Nu ska familjen gå ner till grannen där vi ska bli bjudna på middag. Det är micke som står för maten idag så det ska bli intressant att se om det går att äta eller inte :)

Jag har världens finaste vänner och bästa pojkvän som finns, Jag skriker av lycka.


Fredags suktning

Sitter och lyssnar på lars winnerbäck och tänker tillbaka till i somras den 16 juli då vi stog i kön nästan längst fram och väntade på att få se lars. Jag vill bara där igen! Jag vill se honom snart igen, jag vill stå längst fram med min bästavän och låta musiken fylla mig med känslor och minnen. Skrika, sjunga med och allt som hör till.

Den vackraste stunden i livet var när du kom.

.

Du är det vackraste som finns.
Du är bästa jag har.



Jag mötte en ängel.

Pappa står i köket och gör maräng tårta känner riktigt hur jag dregglar just nu! mitt  huvud värker, snoret rinner, hostan flödar. Död åt förkylningar..  resten av kvällen ska jag gotta mig och ligga framför tvn och inte göra någonting vettigt alls. Kanske be en bön om att bli frisk.
Är det normalt att sjuåringar kan de mesta av björn rosenströmslåtar och går runt och sjunger dem klockrent?

Vi är dem som du hatar en söndag på dan

Jag vill se lasse igen, en sommarkonsert det hade varit underbart!

Har åkt på en mödarförkylning, nada smak sugen på starka kryddor hela tiden för att tror att det kan göra att jag känner lite smak. tät i näsan och snyter mig 2399 ggr om dagen nyser och hostar livet är allt bra just nu.
har ingen ork till någonting heller känner mig helt slut hela tiden.
Blev väckt klockan 7 imorse av hans som ringde och frågade om jag kunde komma snabbt som bara den och göra stadsköningen idag istället för dom hade fått ett återbud men ingen bil hemma omöjligt att ta sig ner då, han skrattade åt mig yrvakna röst och snörvlande och sa att jag skulle krya på mig.

nu ska jag gå och äta mat eller försöka det är inte lika roligt att äta när man inte känner vad det smakar.

RSS 2.0