I dina ögon

Jag trodde jag hade en liten aning om vad kärlek var. Men det var så mycket mer, det var du.

hålsäker var det ja

Har haft en väldigt bra helg!
I fredags lagade vi mat hemma hos Johan och hade jätte trevligt! Sedan hade jag och robin hela huset för oss själva. På morgonen lagade han frukost som vi satt och åt på ute terassen i solskenet. På kvällen åkte vi till Thereses kalas, där var det full rulle kan man säga. God mat och roligt folk :)

Idag har vi dukiga elever varit på turistmässan i Göteborg och desperat försökt samla lite godis, som var slut överallt. Vi rev ner mark montern och för detta ska vi få tre rätters på restaurang lovisa och tårta. Tycker jag är en utmärkt lön för mödan!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen jämte mormor som är här.

Tummen upp för depend!

Fick ett mejl från depend idag där det stod: vi på depend gillar din inställning, med den kommer du att komma långt. vi sponsrar dig med produkter för 200 kr. Blev jätteglad! tack igen :) nu fick jag äntligen de nagellacken jag suktat efter ett tag.

Nu befinner jag mig hemma hos tessan hon är i full gång med att baka inför kvällens Mary Kay party. Hon fyllde år igår så innan jag gick hit köpte jag hennes present. En skjorta med läderlappar på armbågarna. Hennes kommentar när hon öppnade och såg vad det var där i var: är du synsk? jag har tittat på denna jättelänge! Hon blev väldigt nöjd :)

Nu ska jag studera ett tag tills alla kommer.


nu går det bättre

Tjejfest hos veronica igår var trevligt! Bjöd på många skratt.

Blev lite panikartat i morse, kände redan igår att min mun inte var riktigt som den skulle. Imorse när jag vaknade var jag väldigt mycket mer svullen och hade väldigt ont.  Det blev att åka in till borås jourtandläkare och maria följde med vilket var väldigt skönt! Visade sig att jag naturligtvis hade fått inflammation i såret så dom sköljde och gav mig pencillin. Känns redan bättre och för första gången sen onsdags kunde jag ligga en stund på sidan och vila. Åt innan med och var till och med hungrig. Jag hoppas det vänder nu och går bra! när detta är över ska jag frossa och äta allt jag kommer över och tugga mycket!!!

Har besök här hemma av marie marie, martina, janolof och therese och fredrik. martina skrattar jättemycket åt mig och säger att jag ser rolig ut haha

Beslutsångest, vilket ska jag välja idag?


Fint väder iallafall.

Har ooooont!! jag är helt svullen på ena sidan ser ut som en halv kötbulle. Operationen gick bra kände inte ett dugg och slapp se och höra när dom skärde och höll på. Jag är så sjukt hungrig har inte kunnat äta något än idag för ont så fort jag öppnar munnen det minsta. suktar efter vad som helst just nu, till och med skolans makarotti och då är det illa.


im far away

Idag fick jag åka minibuss taxi till skolan inte helt fel det.

Börjar bli lite nervös ska på anställningsintervju efter skolan på eucopean house of beds, vill verkligen att det ska gå bra! och imorgon ska jag operera mig för första gången, opererar ut min ena visdomstand tand hos käk keurgin finns en gnutta ångest över möjligheten att bli förlamad i min underläppe.




Höjer mitt glas för livet!


Its what it likes for me

Människans värsta fiende har drabbat mig, ångest.
Jag känner en stor osäkerhet i magen för morgondagen, det känns förvirrande. kan jag eller kan jag inte?
jag fattar inte ibland går det hur bra som helst till att helt plötsligt gå dåligt.
Jag får lyssna på världens bästa råd: gör ditt bästa och se hur långt det tar dig.
Inte blir det bättre heller av att ha ont i bihålorna som värktabletter inte rår sig på. 


jagvilljagvilljagvill.

 

-

Jag orkar inte min hjärna fungerar inte men jag måste ligga i nu för jag vill inte ha en andra gång för jag orkar inte göra det tre gånger.
Tror att det är en paus jag behöver och då ska jag göra något så roligt som att städa mitt rum som milt sagt ser ut som ett bomb nedslag, jag ska sätta på musik på högsta volym och dansa runt lite samtidigt.

Igår var roligt! frös ända in i märgen men men sällskapet var inte det något problem och en skatt hittade vi med, en viss mans mobiltelefon spännande! men den ska vi självklart lämna tillbaka.



RSS 2.0