Besviken

Där går du och ler medans jag gråter av förtvivlan.

en riktig firework

Har en lägenhet för mig själv, känns härligt och skönt! snart kommer maria hit en stund :)
igår blev roligt trots allt! vi sa att vi aldrig skulle gå dit igen men trots allt styrde våra fötter oss dit och vi dansade hela natten lång, sålde pommes dyrt till hungriga pensionärer.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka tackla nervositeten

Små hysteriskt söta hundvalpar

Nu ligger det fem små hundvalpar i mitt pannrum. Änrligen har Nellie fått valpar som jag väntat! dom är så sjukt söta, olika färger på allihopa ingen är den andra lik. Längtar tills dom blir lite större och öpnnar ögonen så man kan börja gosa och leka med dom.

ska göra en djupdykning bland mina nagellack och hitta ett passande för morgondagen. Vara i skolan från 8 till 8 på kvällen låter inte lockande alls just nu är trött, ska kolla på stockholmsnatt och sen sova som en stock efter dagens spinningpass.

Ingen söndagsångest här inte!

Jösses vad bra humör jag är på idag!
befinner mig i tessan och fredriks lägenhet där jag sov på soffan inatt, gillar att vara här det är så mysigt och avslappnande, nästan som yoga.
alla roliga saker som kommer att hända inom en snar framtid, kan knappt bärga mig.

Nu är det dags att sadla om till träningskläder och bege mig till friskis och spinna med maria.


hjärtat mår bra

Igår drog vi igång halv 8 hos mig och vi började i björketorp hos fröken holgersson, det var väldigt trevligt och gillade efterätten mest! sen hade jag och maria en egen lägenhet i skene under natten, det var riktigt skönt, att bara vara. sen gick vi upp och maria och johan åkte mot borås och jag hoppade av i kinna och gick hem till min kära syster där hon bjudit mig på mangosorbet och vindruvor så jag mår bra :) 

GLÄDJERUS!

Kommer hem och hittar en trevlig fyrkantig överraskning i mitt rum.


good things

Idag vaknade vi upp i björketorp i veronicas källare där det var 800 grader varmt, vi glömde stänga av värmen så där har jag och maria legat och svettats hela natten. Eftersom att vi var lediga idag åkte vi med marias farmor in till borås och tittade på tyger till balklänningen tror att jag har hittat min färg :) nu ska jag bara hitta designen som jag vill ha på den.

fick en trevlig överaskning när jag kom hem, min kära syster har köpt nagellacks dekorationer till mig som är sjukt fina! precis sådana jag velat ha länge. Nu är det dags att sadla om till tränings kläder och bege sig ner mot gymmet.

baby hurricane

Älskar älskar inte, älskar älskar inte, älskar


Femtio stycken, femtio kvar tills jag är nöjd.


om 20 år

Alla borde ha en vän som maria.
En som bryr sig.
En som lyssnar.
En som finns där.
En som hjälper dig.
En som älskar dig.

Jag älskar min fantastiska vän!


Guldmedalj

Det är nära nu, det känns bra.

RSS 2.0