Underbaraste ordet LOV

Firar lov med att åka till emma på 18 års kalas! det ska bli sexparty väldigt spännande! haha
hur skönt är det inte när man själv känner sig snygg? Väldigt säger jag!



Lite halv slafsig sådär

Jag trodde att det var torsdag igår och nu kom jag på mig själv med att tro att det var fredag och att vi hade en bildlektion som väntade, haha inte riktigt skarp i huvudet.
Igår vandrade jag i regn men två följeslagare, tror inte att mina fötter har varit så blöta och frusna förut.

Sitter och väntar på att tiden ska gå så vi får åka på smal utställningen och sen bege oss till borås för fashion week och inhandla helgens kostym som kommer bli så parfekt.

Inatt drömde jag om dig, det var fint det var vackert det va underbart.


Läkarbesök och rullstol

Fick åka lite rullstol idag, iförmiddags började mitt knä krångla igen så fick ge mig av till läkaren skönt att få reda på vad det var så nu är det bara att köra igång! Imorgon ska jag få en ekomiutbildning på min apu plats kan bli väldigt kul eller väldigt tråkigt. smart camilla! 

Nu ska jag slänga mig i sängen och bli uppassad på och kolla ph det var längesedan nu.
 

bara för att liksom

Sitter och lyssnar på skillet och ska strax ut och övningsköra i det härliga regnet.
Hade vi roligt igår? Klart vi hade roligt tillsammans!
Jag har världens finaste vän, maria.

Tycker det känns läskigt inne i tesans rum ligger målarfärg och tapets prover i hela rummet. Jag har inte fattat det själv än att hon ska flytta.

You can hang with me

Vi sitter på hp kontoret och peppar oss inför bildlektionen med presentinslagning. varför har man bild i  gymnasiet? jag hatar bild jag kan inte måla alls..
Ikväll ska jag och maria ut på äventyr och vad det innebär tänker jag inte säga eftersom att det inte är något man får göra egentligen, haha.



Ett leende, en blick det får mig att falla.

Morsans spis, unna sig liten kaka.

Sitter och spelar weise låten för fullt och andreas och mamma sitter i köket och sjunger, andreas weiiise oh oh oh. haha.

Laddar inför att kolla på uppdrag granskning ikväll om marks kommun om socialtverksamheten, det var full rulle på kommunen idag möten hit och dit fick vara med på några med får reda på mycket intressanta grejer men inget jag får säga för jag har tystnadsplikt.

Snart kommer min älskling maria hit och vi ska plugga engelska hur det nu ska gå.

Begär

Snälla ge mig britney spears nya parfym radioant! Älskar den.

Känner mig fortfarande trött och sleten men det ordnar vi med lite viskan häng och plugg med brudarna. Kan inte bli bättre. Och robin skulle nog komma förbi med :)

Varför är det alltid så att tiden kryper fram när man väntar på att tiden ska gå?
dumt tycker jag.

Mycket vill ha mer

Du sa lite stämningsmusik och satte på Annie Halll.

Slagsmål, jag vann!


Solen lyser för mig nu

Sitter hos maria och vänttar på att hon ska bli färdig så vi kan cykla till skolan i den kylan som är.
Just nu hörs robyn skråla ut genom högtalarna och kan inget annat än att säga att jag blir väldigt taggad för imorgon!

Ikväll blir det bio med robin :) ska äntligen få se i rymden finns inga känslor och se om den lever upp till mina förväntningar.

Igår fick jag en impuls att klippa till en snelugg och 3 timmar senare gick jag ut från frissan med just en sådan, är helt nöjd med resultatet.

Nu ska vi cykla, eller jag ska cykla och maria sitta där bak.. haha

Mina Flickor.

Jag har dem finaste och bästa vännerna som finns i hela världen. Det finns inga andra som ni.
Ni står ut med att jag alltid ska lägga till saker fastän skämtet redan är slutl, märker ord och skrattar åt mina egna skämt som ingen annan än jag tycker är hysteriskt roliga.

Tack för att ni finns och står ut med mig. Jag älskar er.

Det är bara höst en gång om året.


Living in a house of joy.

Jag fick en positiv överraskning imorse när jag tog ut pengar, jag hade fortfarande jättemycket pengar kvar. Jag trodde jag inte hade några alls, haha. Så tänkte jag bara ett ord Studentresa. Det närmar sig med stormsteg. Veckorna går för fort jag hinner inte njuta av dem innan det är en ny vecka.

Men igår var jag på dejt, en lyckad dejt :)

Nu är jag så hungrig att magen känns helt tom, den gapar efter maaat. Jag måste börja äta frukost på morgonen för får huvudvärk annars men det är så svårt att gå upp och stressa för att man legat i sängen för länge och då hinner man helt enkelt inte med och av att stressa mår jag illa. Ingen bra kombinitation faktiskt.


M.S you're the best.

Grönt, lila, rosa, gult.

Ständigt illamående och ont i magen sen i söndags, börjar bli trött på detta nu vill kunna äta utan att det ska kännas som om jag spyr..
Spenderat lite pengar idag på två nya nagerllack som jag var tvungen att ha hur många har jag nu kanske tjugo trettio stycken? har inte ens andvänt hälften men jag är besatt av det jag älskar nagerllack. Therese föreslår att jag ska bli mankyrist haha det kanske hade varit passande.

Fick tårta idag på min apu plats bara för att jag är så duktig. ne okej nu ljög jag men jag fick vara med och fira ändå :)


det är någonting som är tillbaka

Gillar inte laredoute alls. Beställde en jacka därifrån för en månadsen och idag fick jag ett mail att den är försenad till 25 oktober. Jag behöver ju ingen höstjacka mitt i början på november. Avbeställde den och beställde ett linne från hm istället :)

Idag hade vi skolkort, tycker att vi lyckades ganska bra vi som var utklädda. Dröjer 4 månader nu innan vi får resultatet spännande.

Nu ska jag göra lite terori och plugga på ett prov som jag inte fattar någonting utav. Good luck säger jag bara till att klara det.

Inget kan få mig ur balans

Stått och sålt våra produkter idag på oktobermarknaden i kinna det gick super bra, och pengarna går till ett bra ändåmål kvinnojouren. Sitter nu med världens party humör och ska snart åka till borås. Det känns som om denna kvällen kommer sluta bra. Har det riktigt på känn!


RSS 2.0