We survive everything.

Idag har vi haft en hel dag på liseberg. det var fruktansvärt varmt men det gjorde oss inte så mycket för när det blev för varmt tog vi oss ett varv i kolorado där vi svalka oss lite. massa bilder togs med dom kommer senare här när veronica har lagt in dom :)

Imorgon blir det bad i veronicas pool och sen grill hemma hos emma. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag ta och bara slänga mig ner på sängen och känna att benen har gjort sitt för idag.

tack och hej.

Midsommar

Midsommaren blev riktigt bra iår! Hade väldigt roligt tror jag talar för alla om jag säger att det var det bästa på länge. Men alt gott för något ont med sig, sant väldigt sant har råkat ut för en förkylning som tar kål på både mig och min kropp.

Bjuder på några bilder från vår trevliga tillställning.

 

 

 

 


Glad midsommar!

Underbart väder idag det brukar ju regna på midsommar men inte detta året.

Har precis gjort min egen midsommarkrans med ståltråd, björkris, blommor och så. Blve riktigt stolt över mig själv som klarade det utan någon hjälp, haha. okejdå fredrik hjälpte mig lite. Var tvungen att skriva det för han står hör och häckar bakom min axel.

Ikväll ska vi hem till sandra och jag och maria ska laga all mat där med, vi ska göra midsommar mat och en jordgubbstårta. :)

Firandet kan börja!

Kom 16 juli

Sitter och lyssnar på winnerbäck samtidigt som jag gör körkortsprov. och längtat erormt tills vi står där i ett somrigt göteborg längst fram och sjunger med i låtarna.

Något som jag med vill ha är 1, 5,7 juli. för då händer det grejer!

Nu knackar det på dörren, får gå och se vem det är som står där. kan det vara jimmy eller ola kanske? haha

Det kostar att ligga på topp.

Denna dagen har väl inte varit den bästa i mitt liv men helt klart genomförbar.

Imorgon blir det att åka till ullared en sväng på förmiddagen och sen på kvällen utgång på puls :)

Nu ropar mamma  på mig att jag ska komma upp på övervåningen för att titta på en wallander och äta godiis som jag tycker att jag gott kan unna mig idag!

ps. Plötsligt händer det.

Maria busar igen.

Jag fattar inte vad som har hänt med min stackars rygg, kan inte röra min högerhand normalt för då gör det väldigt ont i skuldebladet.

Måste bara berätta om vad som hände inatt maria skrämde mig rejält. Ligger och sover på golvet jämte hennes säng, och helt plötsligt känner jag något på mitt huvud jag öppnar ögonen och där sitter maria med världens största leende och klappar mig på huvudet och säger ja du är så söt. Varav jag utbrister vad i helvete helt chockad , då vaknar maria till och säger oj, vadfan jag drömde och trodde du var tarzan. HAHAHAHA jag trodde ärligt att hon bar besatt av etr spöke först. Snälla maria gör inte om det igen!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen.

Solen är min bästa vän!!

Har haft två härliga dagar med solning nu, igår var vi hemma hos zarah och hade trevligt med solning och grillning idag kom amanda till maria och vi solade men det slutade som vanligt i vattenkrig mellan mig och maria, det är lite konstigt så fort solen kommer fram och jag och maria har tillgång till vattten slutar det alltid med att vi ska kasta eller spruta vatten på varandra. Jag undrar lite hur det kommer sig, kan det bero på mig? eller maria? saken är nog den att vi båda två inte vill vara sämre än den andra. haha

Nu ska jag ut och köra lite bil och låtsas att jag kör ensam med min egen bil..

Ny design

Tack veronica! :)

Ett sånt här tillfälle måste firas, och jag bjuder er på en bild som säger mer än tusen ord. Korvbilden som vi kallar den.









Idag blir det en lugn kväll ska upp första sommarlovsdagen 7 för ett morgonmöte på märkesotlet.
denna veckan tänkte jag även få en tid hos frissan och klippa mitt hår och slinga det samtidigt, och nu kan dem inte neka mig längre för nu är både balen och studenten över så.

SOMMARLOV

Sitter och smakar på ordet sommarlov. Känns underbart att säga det. synd bara att vädret ute inte är lika underbart..
Hoppas att vi klarar oss ifrån regnet ikväll då det bär av till varberg! Väntar på att en sömntuta ska vakna så jag kan planera lite men det går rätt trögt faktiskt. Börjar bli rätt frustrerad nu.

denna sommaren ska jag bli brun och blir det inget fint väder besöker jag solarieöarna..

Nu ska jag gå och umgås med mormor min en stund innan hon åker hem för denna gången.




Princess

Iband känner jag för att bli behandlad som en prinsessa bli serverad på silverfart.
Jag vet ju att verkligheten inte är sån, men man kan ju alltid drömma.

Idag tog jag en lång behövlig sovmorgon vilket jag njöt utav! sen fick jag jobba lite idag med, pengar sitter aldrig fel!

Jag känner för att få det fina sommarvädret tillbaka nu nu nu! Vill inte ha regn och kallt..

Jag vill ha min bästavän maria och vernica på något varmt ställe på en uteservering med en kall drink i handen och njuuta av allt däromkring.


Olvert.

Hand i hand.


en olycka kommer sällan ensam.

Gårdagen var underbar.
Åkte in till borås med maria och hennes mamma. Vi åt sushi satt på viskan och sen kollade vi sex and the city 2 har hört att folk säger att den är skit dålig men det tyckte inte jag. Den var väldigt rolig speciellt samantha!

Idag har vi spelat kubb och fotboll hela dagen och nu är jag väldigt trött.. Har brännt en skiva med massa bra musik så nu ska jag göra en djupdykning i min garderob och rensa gamla kläder.


Ursääktaaa

Förlåt mig för att jag har varit dålig på att uppdatera denna veckan men har inte kännt någon lust eller inte haft någopt vettigt att berätta. Men nu ger jag er en iblick i mitt liv igen.

Igår var sista apu dagen, fick liten avskedspresent fick välja varor för 300 kr. men sen är jag ju kvar där ändå för har ju jobb där så behöver inte lämna dom helt :)

Ikväll är det då bal, ska bli kul att se hur vacker min syster blev och hur snygg min joakim kommer att bli!
Själv ska jag och maria agera fotografer.

Känns verkligen att det snart är sommarlov, och det känns heelt underbart om jag får säga det själv.

Nu ska vi gå ner och köpa glass som vi ska äta sen på lektionen, gott :)


RSS 2.0