Nu kör vi då

Nu ska jag och min syster yster strax bege oss från hennes lägenhet till jobbet, ikväll ska vi ha kalas fest på jobbet och sen ta oss ner till fina Falkenberg för att se på revy.


Nostalgisk

Hittade en skiva med Magnus Uggla precis och spelade igång den på. Då börjar nitar och läder spelas. Fick en nostalgi tripp och fördes tillbaka några år, då vox popp gick på teven och denna låt var med. Saknar gamla Haby skolan lite nu, vad kul vi hade.


Tack.


Konstig dag

Idag har det varit konstigt, morgonen började med att bilen slutade gå och ingenting fungerade, där satt jag klockan 8 på morgonen med panik och ont i magen. Fick skjuts till jobbet av Tessan och väl där hände det underliga saker hela dagen. Känner mig allmänt förvirrad i huvudet. Att lägga mitt sprängande huvud på kudden om en stund låter som ljuv musik i mina öron.





Jag vågade!

Detta är nog bland det bästa jag gjort. Det känns så skönt, så lätt liksom. Och jag är jätte nöjd med det!


I min bil är det nordpols klimat

Börjar bli lite lätt deprimerad nu, har ingen värme i bilen och kommer inte få det heller. Ser ni en mörkblå golf som är isig och en människa sitter helt stilla i den, så är det bara jag som frusit fast.


Det finaste jag vet.


RSS 2.0