På måndagsmornar ska man vara glad!

Säger som maria det är det som avgör för hur hela veckan ska bli och jag är jätteglad!! :)

Kan bara sammanfatta helgen med 3 ord galen och underbar. Vi fick åka polisbil hem i lördags olagligt med 4 i baksätet och ingen hade bälten. Poliser kan faktsiskt bryta mot lagen dom med, haha. Dramatsikt natt men fruktansvärt rolig.

Man kan ju tror att man ska vara utvildad på måndagen men inte det blir nog inte människa på hea veckan känner att en förkylning är påväg..
I eftermiddag ska jag följa med min syster till borås och hjälpa henne handla kläder hur jag nu ska vara till någon nytta vet jag inte men det ska bli trevligt vi ses inte så ofta nu när hon bor i kinna.

This song is about you my friend


Studiedag

Strax ska jag och maria ge oss ut och bli fem år gamla igen i en pulkabacke med full mondering, termobyxor, raggsockar,vantar,jacka,halsduk och mössa. Då blir det åka av, haha.

Maria är inte snäll mot mig, hon sprutade vatten i hela mitt ansikte innan med en vattenflaska bara för att visa tarzan att man visst kunde dricka ur den utan att det var farligt och se hur det gick. Nu vågar stackars tarxan inte se en vattenflaska utan att springa iväg.

Ikväll kommer min man till mig, då ska han hjälpa mig med körkortsteorin och lite fredagsmys.


Dont come back in anger.

Presentationerna för de blivande handels eleverna fick super ikväll! Vi fick mycket bra respons av både lärare och rektorn, känner mig stolt. haha
Ska bli riktigt skönt med studiedag imorgon och sova, jag och robin orkade inte stiga upp upp ur sängen vid 7 imorse så vi tog lite sovmorgon som inte var fy skam det.

Gillar inte att det är så kallt ute, uppskattar mer sommaren och sängens värme så nu ska jag ta och stupa ner i sängen med en kopp te och kolla på något bra tv program (som inte kommer att finnas)

Wednesday morning

Halkan avklarad! riktigt skönt att ha det gjort och ur världen, trodde inte det var sant när klockan ringde halv fem igår morse. var som en zombie hela dagen igår.
Blir så trött på skolan just nu, blir tvingade till att serva hr programmet när det inte ens är våran uppgigt och alla lärare säger olika hela tiden vad man ska göra..

I eftermiddag ska hjag till apotik och prova ut bågar till glasögon som jag ska få när jag sitter vid dator,läser och så ska bli skönt att slippa ha huvudvärk så fort man konsentrerar sig på någonting.

Ett hav av gamla bilder som borde vara förbjudna

             

 


JAAAAAAAAAAAAAAAA

Klarade precis det sista teori provet!! Helt överlycklig är jag! High on life moment.
Sitter och lyssnar på bert and herman hunters och diggar till låten är det såhär när man är kär. snart ska jag ta tag och städa lite bland mina grejer som ligger huller om buller i mina två rum. jättekuuuuul!


Det enda jag vill ha i julklapp är nagellack

Riskettan avklarad och halka på tisdag känner att det går bra nu! äntligen.. Bara lite teori kvar men är inne på det sista nu, och tar en paus just nu från F provet och lyssnar på julmusik och blir sugen på allt som har med jul att göra jag älskar julen förstår inte hur man inte kan tycka om den?

Jag gillat toves nya white light moment, vet inte varför men den låten peppar mig. så nu fortsätter jag tills jag är klar.

Man ska aldrig göra sig till

Det har jag lärt mig idag, skulle skoja med maria på blomsterjätten och satte på mig en tomtemask med skägg på dfå jag känner att jag får ont i ögonen då har jag fått massa tomteskäggs hår i mina ögon som gör fruktlöst ont och får inte ut dom så hade ont jättelänge eller har forftarande ont hade behövt mormors ögondroppar nu. haha

Sitter med robins dator i knät i min säng, han lämnade den i mina händer idag hur smart det nu var eftersom att jag har rätt lätt att förstöra saker men sa jag ingenting om..

Har sån grov träningsvärk i ryggen sen igår och mer blir det imorgon maria och jag körde hårt på gymmet idag jag är glad om jag lyckas kamma håret imorgon bitti.

Syster Bror


God middag var det första du sa.

Farfar kom precis hem med en hundvalp, så gudomligt söt! Jag vill bara sitta med den i min famn och gosa tills  jag inte orkar mer. Just nu känner jag mig väldigt hängig och tetig. Men det försvinner förhoppningsvis snart det är ju trots allt lördag och sen ska vi besöka maridal cup en stund. Finns ingen tid för att vara på dåligt humör här inte så nu raskar jag upp mig och äter en god middag!

when a man loves a women

Har nyss varit hos therese och hälsat på jag mamma och andreas tog med oss kaffe i en termos eftersom att dom inte har någon kaffebryggare än och fikade. Jättemysigt!
Nu sitter jag hos maria vi och amanda ska kolla på idol och film hela kvällen lång!
leker hjälte eftersom att maria är rädd för sin ugn så får jag mannen här ta hand om maten där inne, och bränna handen av mig och tappa min flourtablett i ugnen så den smälter jag är så himla duktig :)


Psst, min man är snyggast!


Gästblogg

Hej jag heter robin
jag är 18 år
jag har en jätte söt flickvän som heter camilla
jag gillar metal och bandet underoath har släppt en helt ny platta hel grym :D
camilla gillar att måla mina naglar med ett konstigt nagellack som spricker jätte skumt.... :O 
 

PUSS OCH HEJ LEVER PASTEJ!!!!!! :D:D:D

Du är så söt när du sover

Hej mitt vinterland!
Tack vare snön var jag tvungen att sätta på lite julmusik känns som mina kolleger är i samma anda som jag. vi sitter och tittar ut genom fönstret och disskuterar hur fint det är, haha.
Ikväll ska jag träna vilket är välbehövligt efter så många pepparkakor jag ätit på fikan, tar man 1 måste man ta 1 till och så fortsätter det så tills det proppar ut genom öronen.

Slutar om en halvtimme sen ska jag gå snabbt till lindex för finns 2 nagerllack där jag måste ha sen ska jag åka till maria på mm och möta upp henne. :)

Vi har skuggorna bakom oss

Undebart att vakna med ett värkande huvud som verkar hålla i sig trots alvedonen jag tog för nån timme sen.har körlektion om 45 min ungefär hoppas innerligt att det går bort innan jag ska tuta och köra.

Igår hade jag besök av robin, blev lite söndagsmys :)

Studiedag nästa torsdag det klingar fint i mina öron känner att jag hade velat ha mer lov.

Vaken eller inte vaken?

Visst är det läskigt när man drömmer något och sen vaknar och känslan sitter i? Jag drömde att jag föll på mina knän och det gjorde skit ont och det höll i sig i drömmen, sen när jag vaknar känner jag hur ont jag har i knäna och nu två timmar senare har jag fortfarande ont i dom, frågan är ju hur det går till? Vem vet jag kanske var uppe och sprang i sömnen inatt.

Nu håller jag på att förflytta mina kläder in till thereses eller mitt rum och rensar lite man har verkligen så mycket kläder som man aldrig använder men inte kan förmå sig att slänga för att det kan ju komma till pass någon gång liksom.

Vet ni hur en norrman tvättar sin bil?
Jo den ena håller i svampen medan den andra kör bilen fram och tillbaka.

Vilken snygg man!


Solen i ögonen

Idag har jag kört hela 10 mil ganska trött i huvudet just nu.
Har varit i göteborg och satt ljus och prydnads kransar vi morfar och mosters gravar, kan inte förstå att det var tio år sedan du togs ifrån oss Barbro. Det känns fortfarande konstigt.
Sen åkte vi hem till mormor och åt hennes goda mat och fick brylee pudding till efterrätt som är så jäkla gott!

Känner att ett par glasögon inte hade varit helt fel för huvudvärken som plågar mig, måste boka syntest snart.
Skänker en tanke till maria,veronica och amanda som är i göteborg för att se på håkan hellström. Och tänker på lasses konsert i somras ta mig tillbaka.

220

Idag steg jag upp klockan 7 och begav mig till min apu plats fastän jag har lov, för att vara med på en ekonomi utbildning så nu kan jag allt om alla konton och balans resultat raooprter och allt däremellan. Fick ett fint intyg att jag har gått utbildningen som jag kan änvända i framtiden för jobb och sådant lätt värt!

Nu ska jag åka iväg igen med mamma till läkaren och passa min bror. Känner att jag har endel att göra sen idag med och imorgon ska vi fira 220 dagar till studenten. Känns sjukt för snart gäller det faktiskt.


Det är så fint

Om ni har en person som kan få er från ledsen/sur till glad på 2 sekunder ska ni vara väldigt glada! det är inte många som har en sån vän och det finns inte många personer här i världen som är äkta och verkligen är ens vän. Jag har en vän, som är allt här i världen. som lyser upp vilken grå dag som helst och sprider glädje. Som alltid finns där och lyssnar och man vet att man kan ringa vilken tid på dygnet som helst. Min sån vän är min bästavän och hon heter maria. 18 år av underbar vänskap som jag aldrig klarar mig utan.

Jag älskar dig, tills våra sista andetag.

Tre snygga poliser

Det kan man inte säga annat än att vi är!



Kändes lite stelt att gå upp klockan 7 imorse på första lovdagen men det gick trots allt. Just nu tar jag en paus från allt packande hjälper therese att packa ner alla kläder och saker hon ska ha med sig till lägenheten och insåg precis att jag aldirg mer kan låna hennes kläder som jag alltid gjort utan måste köpa allt själv numera. huh

Men såg lägnheten igår och den är riktigt fin! jättemysigt där ska jag spendera nätter ibland har jag tänkt mig.

RSS 2.0